Slim Gym

The new 15m long swimming pool, situated in Highgate, North London, is enclosed via a glass envelope with automatic sliding doors opening towards the garden and the rear. It is heated via an air source heat pump

MY_Gennady_Broadlands_0100.jpg
copyright-room-102-ltd_orig_edited_edite
Oculus Pavilion

The Oculus Pavilion was funded by the QHT and designed and built by  architecture students from the University of Westminster. The project was initiated and lead by Maria Kramer, director of Room 102 and was part of the London Festival of Architecture.

Oculus-06.jpeg
Opening up the sky

Generous glass panes with glass beams provide maximum transparency for this rear extension and house redevelopment. The living space is connected seamlessly with the external patio via folding sliding doors, creating a smooth transition between the inside and outside.

1426802204.png
Two Storey Rear Extension

This rear extension in Tufnell Park compromises two bedrooms on the lower ground floor and a kitchen extension with a glazed eating area on the upper ground floor. 

More projects
4951464_orig.jpg
ensuite Room 102.jpg
6913781_orig.jpg
_1381788682.png
5678601.jpg
00-maria-kramer-woven-pavilion-1-orig_or
4066867.jpg
bathroom 01C.jpg
1388302207.jpg
 
arb logo.png